41

Χρόνια Δράσης

  
ΑΜΕΣΗ & ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
 

Επισκέψεις

Εμφανίσεις Άρθρων
252803

ΑΘΗΝΑ  05/02/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΣΕ 2021: Πρόκληση σοβαρότητας

 

     Η συζήτηση-διαπραγμάτευση για τη νέα Ε.Σ.Σ.Ε. βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί αναμφίβολα μια ευκαιρία έμπρακτης απόδειξης ότι ο Όμιλος ΔΕΗ, προχωρά μπροστά μαζί με τους εργαζόμενους!

     Η αντιστροφή της οικονομικής πορείας του Ομίλου, τα καλά οικονομικά αποτελέσματα και οι καλύτερες ακόμα προσδοκίες, είναι δίκαιο να συναντήσουν σε κάποιο επίπεδο τις προσδοκίες των εργαζομένων.  Διότι απλούστατα, όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν με τις προσπάθειες ΚΑΙ των εργαζομένων.

     Με τις προσπάθειες των εργαζομένων στα ορυχεία και τα εργοστάσια εξασφαλίσθηκε η αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση, με τις προσπάθειες των εργαζομένων στα δίκτυα αντιμετωπίσθηκαν τεράστιες βλάβες, με τις προσπάθειες των εργαζομένων στα Καταστήματα Πωλήσεων και στα Πρακτορεία κρατήθηκε η εξυπηρέτηση και η εικόνα του Ομίλου στο καλύτερο δυνατό επίπεδο δεδομένων των συνθηκών, την ώρα που τα εργολαβικά τηλεφωνικά κέντρα κατέρρεαν.  Με τις προσπάθειες των παραπάνω και όλων των υπολοίπων διασφαλίσθηκε η εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου σε καιρούς πανδημίας.

    Αυτή είναι λοιπόν η ώρα αναγνώρισης των παραπάνω από μια σύγχρονη ΔΕΗ!

    Η συνειδητή ή μη, άρνηση του παραπάνω πλαισίου, λειτουργεί ως τροχοπέδη για μια Ε.Σ.Σ.Ε. θετική για όλους τους εργαζόμενους. Άλλοι ίσως με κίνητρα πολιτικά, επιδιώκοντας να καταστήσουν τη νέα Ε.Σ.Σ.Ε. τη χειρότερη των τελευταίων ετών, άλλοι με οικονομικά επιθυμώντας να δικαιολογήσουν τα BONUS τους και άλλοι με συνδικαλιστικά για να ξεφύγουν από την απομόνωσή τους.

    Μια Συλλογική Σύμβαση, πρέπει να είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, να έχει δηλαδή θετικό πρόσημο για όλους τους εργαζόμενους, θεσμικά και οικονομικά!

 

Γραφείο Τύπου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

epitropes-paragogis-20180423-a-1