ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Δ.Ε.Η.

Μέλος της ΓΕΝ.Ο.Π ΔΕΗ-ΚΗΕ

Αρ. Μητρώου Εγγραφής ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε. 1-00075

 

42

Χρόνια Δράσης

  
ΑΜΕΣΗ & ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
 

Επισκέψεις

Εμφανίσεις Άρθρων
291369

Αθήνα 11/05/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξία ανεκτίμητη τα Καταστήματα Πωλήσεων

Πλήθος πελατών κατακλύζουν από το πρωί στα Καταστήματα Πωλήσεων της ΔΕΗ την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους, με την εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων προστασίας, που πολλά από αυτά είχε προτείνει ο ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ με την από 03/03/2020 επιστολή του προς τον Πρόεδρο και ΔΝΣ της ΔΕΗ.

     Συντέλεσαν στο φαινόμενο αυτό, η αναστολή λειτουργίας τους στο πλαίσιο περιορισμού του κορωνοϊού, αναμφίβολα όμως και η περιορισμένη σχετικά διάδοση κάποιων από τους εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης ( π.χ. ηλεκτρονικής πληρωμής ), καθώς και η αδυναμία κάποιων άλλων από αυτούς ( συμβόλαια κ.α. ) να ανταποκριθούν στην τεράστια και απότομη αύξηση χρήσης τους.

     Καθιστά, επιπρόσθετα, προφανές, ότι από τη μία οι πελάτες εμπιστεύονται τα Καταστήματα Πωλήσεων της Επιχείρησης, επιθυμούν και επιδιώκουν την εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία και από την άλλη ότι οι εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης μόνο συμπληρωματικά-επικουρικά μπορούν να αξιοποιηθούν σήμερα.

     Τα Καταστήματα Πωλήσεων αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και τη διατήρηση της ηγετικής θέσης της Επιχείρησης καθιστώντας μονόδρομο την ενίσχυσή τους.  

    Τέλος, αξίζουν συγχαρητηρίων οι εργαζόμενοι στα Καταστήματα που καταβάλλουν όπως πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια,  παρά τις αντίξοες και πρωτοφανείς συνθήκες, εφιστούμε όμως την πιστή εφαρμογή των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

epitropes-paragogis-20180423-a-1