42

Χρόνια Δράσης

  
ΑΜΕΣΗ & ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
 

Επισκέψεις

Εμφανίσεις Άρθρων
279166

1.      Ποιες θα είναι οι εργασιακές σχέσεις των αποσπασμένων από τη ΔΕΗ συναδέλφων που θα υπηρετούν στους νεοσύστατους αυτούς φορείς;

2.      Ποιος φορέας θα επιβαρύνεται την μισθοδοσία τους;

3.      Ποια θα είναι η διαδικασία άρσης της απόσπασής τους και επιστροφής τους στη ΔΕΗ;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Η Οδύσσεια των συναδέλφων πρέπει επιτέλους να λάβει αίσιο τέλος.

·         Αποτελεί αναγκαιότητα το Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα και παράλληλα να αποδεσμεύσει τους αιτούντες την άρση της απόσπασής τους, σεβόμενο τις επιθυμίες των συναδέλφων.

·         Αποτελεί αναγκαιότητα η ΔΕΗ να τοποθετήσει άμεσα σε υπηρεσίες της τους συναδέλφους, των οποίων έχει εγκριθεί η άρση της απόσπασής τους, όπως έχει ήδη πράξει με ένα τμήμα αυτών και να διαψεύσει εμπράκτως και περίτρανα την εντύπωση ότι είναι αχρείαστοι για την Επιχείρηση.

Είναι πασιφανές ότι καμία σοβαρή επιχείρηση και κανένας υπεύθυνος τεχνοκράτης θα άφηνε τέτοιες εντυπώσεις την ώρα που προσλαμβάνονται εκατοντάδες έκτακτοι και άλλοι!

Οφείλει να τοποθετήσει άμεσα τους συναδέλφους στις υπηρεσίες της, μη παραγνωρίζοντας ότι αποτελούν ένα σημαντικότατο ανθρώπινο κεφάλαιο προς αξιοποίηση στην Επιχείρηση.

·         Αποτελεί αναγκαιότητα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να συμβάλει με όλη της τη δύναμη και την αλληλεγγύη που την διακρίνει, προς την παραπάνω κατεύθυνση.

Για τον ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ, η πορεία του θέματος αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα επίκαιρα ζητήματα και η διευθέτησή του προσανατολισμό της συνδικαλιστικής του δράσης και των επιλογών του!

 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 Γραφείο Τύπου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

epitropes-paragogis-20180423-a-1