42

Χρόνια Δράσης

  
ΑΜΕΣΗ & ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
 

Επισκέψεις

Εμφανίσεις Άρθρων
279149
Αθήνα 2/5/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
 
 Η απαξίωση του ασφαλιστικού φορέα της ΔΕΗ και η απίστευτη ταλαιπωρία των ασφαλισμένων δεν μπορεί να περιγραφεί.  Αρκεί μια επίσκεψη στα Πολυϊατρεία και οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων που έχουν να αντιμετωπίσουν την αγανάκτηση των ασφαλισμένων και την περιφρόνηση του ΤΑΥΤΕΚΩ.
 Αγανάκτηση που πηγάζει κυρίως από την κατάντια του ασφαλιστικού μας φορέα.
 Περιφρόνηση που εκφράζεται με την αδιαφορία για την εφαρμογή αποτελεσματικών λύσεων στα προβλήματα λειτουργίας.
Πόσες ημέρες χρειάζεται ένας ασφαλισμένος για να εισπράξει τις δαπάνες του για φάρμακα και εξετάσεις το 2012;;;
Το τριτοκοσμικό τοπίο συμπληρώθηκε με την ένταξη του κλάδου υγείας του ΚΑΠ-ΔΕΗ/ΤΑΥΤΕΚΩ από 1/5/2012 στον ΕΟΠΥΥ που βρήκε απόλυτα απροετοίμαστες τις υπηρεσίες.  Τι γίνεται με τα συνταγολόγια, με τις ιατρικές εξετάσεις κ.τ.λ.  Πως και πότε θα ενημερωθούν οι ασφαλισμένοι;
Αναμφισβήτητα καμία αποτελεσματική καινοτομία δεν έχει εφαρμοσθεί τα τελευταία χρόνια του ΤΑΥΤΕΚΩ και καμία προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του ασφαλιστικού μας δεν έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα την αύξηση της έντασης απαξίωσης.
Χιλιάδες ασφαλισμένοι έχουν στηρίξει τη ζωή τους στη λειτουργία του ασφαλιστικού, απ' ότι φαίνεται όμως αυτό δεν έχει γίνει κατανοητό ούτε από την Πολιτεία, ούτε από τη διοίκηση του ΤΑΥΤΕΚΩ.
 
Κε Πρόεδρε του ΤΑΥΤΕΚΩ
επικρατει χάος και αν ναι ποιος ευθύνεται;
ή
Όλα πάνε καλά βάσει σχεδίου;
 
Γραφείο Τύπου 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

epitropes-paragogis-20180423-a-1